Österling KBT            Österling KBT Göteborg        Om mig       Om terapin       Tjänster       Parterapi       Priser & bra att veta       Boka KBT här    


Priser Österling KBT Göteborg:

Enskild KBT 55 min kostar 950 kr dagtid. Kvällstid: 1 050 kr från 17:00.

Det första bedömningssamtalet: 500 kr (gäller inte parterapi eller på helger).

Helg: 1 300 kr (priset gäller även det första samtalet).

Pris parterapi: Paket med fyra träffar dagtid 4 800 kr (kvällspaket 5 200 kr, helgpaket 6 000 kr).

Därefter 1 300 kr dag, vardagskväll 1 400 kr, helg 1 600 kr.

Företag: 25 % moms tilkommer på kostnaden.

Träffarna för enskild KBT-terapi sker normalt en gång per vecka i en behandling.

Boka tid för enskild KBT terapi eller parterapi här


Om Parterapin I parterapipaketet ingår ett gemensamt första parsamtal 60 min. Efter det första samtalet beslutar paret hemma eller på plats om de vill fortsätta. Om parterna vill vänta med att bestämma sig betalas 1300 kr (1400 kr om kvällstid) på plats via swish. Kostnaden dras sedan av från paketpriset om parterna bestämmer sig för att fortsätta. Om paret bestämmer sig på plats att fortsätta, får de med sig formulär att fylla i hemma. Om paret vill vänta med att bestämma sig, mejlas frågeformulären ut i de fall då paret vill fortsätta. Formulären fylls i hemma och tas sedan med till nästa gång då terapeuten träffar parterna var för sig ca 75 min per gång.

Vid det individuella samtalet betalar en av parterna paketet om det inte har gjorts tidigare. Det går även att få kostnaden på faktura + en administrativ kostnad på 100 kr. Därefter hålls ett återkopplingssamtal. Om alla är positiva till att starta en behandling ges ytterligare information om denna. Ibland räcker dessa 4 sessioner för att paret själva ska kunna gå vidare, ofta krävs fler sessioner.


Så här betalar du: Österling KBT handhar inga kontanter på mottagningen och betalning sker på plats med swish: 1235934609.

Det finns möjlighet att betala via en mailfaktura för samtliga besök under en månad, plus en administrativ avgift på 100 kr. Den fakturan betalas i slutet av samma månad. Det gäller dock inte det första bedömningssamtalet som betalas med swish.

För företag gäller en längre betalningsfrist om så önskas.


Avbokningspolicy: Kostnadsfritt vid minst 48 timmar innan bokad tid. Halva kostnaden tas ut vid avbokning i spannet 48-24 timmar innan bokad tid. Full kostnad vid avbokning 24 timmar eller mindre före bokad tid.

Om skälet är att du blivit hastigt sjuk/satt i karantän, finns möjlighet att ha ett videosamtal på bokad tid. Observera att onlinesamtal aldrig kan ges första gången vi ska träffas bla. för att du behöver visa legitimation. Du behöver också själv begära videosamtal.

Klicka här för att avboka via mejl eller telefonsvarare.
Pris KBT terapi göteborg