Österling KBT
Pris KBT terapi göteborg

PRISER


Priser enskild terapi dagtid 900 kr. Kvällstid 1 000 kr. Helg 1 200 kr.

Första gången du kommer till mig 500 kr (Ej vid rabatterat pris eller om du gått i parterapi hos mig).

Pris parterapi paket med fyra träffar vardag 4 800 kr. Därefter vardag 1 300 kr, 

vardagskväll 1 400 kr. Helg 1 500 kr. Fördelaktiga rabattpaket även för vardagskvällar och helger.

Rabatt dagtid heltidsstuderande universitet/högskola: 750 kr.

Företag 25 % moms tillkommer på kostnaden.

Enskild terapi är normalt en gång i veckan i en behandling.


                                                                                                               Vad ingår i parterapipaketet

I parterapi-paketet ingår ett gemensamt första parsamtal (60 min). Därefter beslutar paret hemma eller på plats om de vill fortsätta. Om paret bestämmer sig på plats att fortsätta, får de med sig formulär att fylla i till nästa gång. Om de istället vill bestämma sig vid senare tillfälle, skickas frågeformulären ut via mail vid en fortsättning. I det fallet betalas normaltaxa för en session på plats. Efter 2 enskilda samtal (ca 80 min var), hålls ett gemensamt återkopplingssamtal (60 min). En paranalys baserad på enkätsvaren och tidigare samtal ges ut i text. En del par får tillräckligt med hjälp av paranalysen och samtalen för att fortsätta själva. Andra väljer att inleda en terapi.


Så här betalar du Österling KBT handhar inga kontanter på mottagningen och betalning sker på plats med swish: 123 593 4609.

Det finns möjlighet att betala via en mailfaktura för samtliga besök under en månad, plus en administrativ avgift på 100 kr. Den fakturan betalas i slutet av samma månad. Det gäller dock inte det första bedömningssamtalet som behöver betalas med swish.

För företag gäller en längre betalningsfrist om så önskas.


Avbokningspolicy kostnadsfritt vid avbokning 48 timmar innan bokad tid. Halva kostnaden vid avbokning i spannet 48-24 timmar innan bokad tid. Full kostnad tas ut vid avbokning 24 timmar eller mindre före bokad tid.

Om skälet är att du blivit hastigt sjuk, finns möjlighet att ha ett videosamtal på bokad tid. Observera att onlinesamtal aldrig kan ges första gången vi ska träffas bla. för att du behöver visa legitimation (online gäller alltså inte första besöket). Du behöver också själv begära videosamtal i samband med avbokning. Klicka här för att avboka via mejl eller telefonsvarare.


  © Noomi Österling