Priser-kbt-terapi

 

 

 

Priser och bra att veta om Österling KBT-center:

Individualterapi: 900 kr per besök. Kvällstaxa: 1 000 kr per besök. Det första bedömningssamtalet kostar 450 kr.

Kvällstid räknas från kl. 17:00 och framåt. Vid fler bedömningssamtal (vilket i princip är nödvändigt) gäller ordinarie

dag- eller kvällstaxa. Varje besök är cirka 50 minuter långt. De första bedömnings-samtalen kan vara längre och

vanligtvis behövs 2-3 sessioner avsättas för bedömning.

Beroende på arten av problematik varierar längden på terapin. Vanligt är 12-20 sessioner efter bedömningen, exv.

vid ångestsyndrom. Behandling vid komplex och rotad problematik kan kräva betydligt längre tid. Träffarna sker en

gång per vecka för att hålla kontinuitet mellan sessionerna.

 

Om ett företag betalar tillkommer 25 % moms på kostnaden.

 

Parterapi: Ett paket med fyra träffar kostar 4800 kr. I paketet ingår ett gemensamt första parsamtal ca 60 min. Efter det första samtalet beslutar paret hemma eller på plats om de vill fortsätta. Om paret bestämmer sig på plats att fortsätta, får de med sig skattningsformulär att fylla i på egen hand. Om paret vill vänta med att bestämma sig, mejlas frågeformulären ut i de fall som paret vill fortsätta. Formulären tas sedan med till nästa gång då terapeuten träffar parterna var för sig en gång var (ca 70 min per gång). Vid det individuella samtalet betalar en av parterna paketet (om det inte har gjorts tidigare). Det går även att få kostnaden på en E-faktura med en administrativ kostnad på 100 kr. Därefter hålls ett återkopplingssamtal med båda parter där behandlaren presenterar hur hon ser på parets problem och om de kan inleda en terapi. Om alla är positiva till att starta en behandling presenteras ytterligare information om denna. I detta skede behöver inte paret bestämma sig, utan kan i lugn och ro prata igenom det tillsammans hemma. Ibland räcker dessa 4 sessioner för att paret själva ska kunna gå vidare, ofta krävs fler sessioner.

Det första samtalet (om inte paket á 4 gånger valts) kostar 1300 kr. Efter de första 4 samtalen: 1300 kr per besök dagtid. Kvällstaxa 1.400 kr per besök.

 

Österling KBT-center Göteborg handhar inga kontanter på mottagningen och betalning sker på plats med swish: 123 59 34 609

Det finns möjlighet att betala med E-faktura. Då mejlas en faktura med kostnaden för samtliga besök under en månad ut i god tid, plus en administrativ avgift på 100 kr. Den fakturan betalas i slutet av varje månad.

 

OBS! Avboka i god tid via sms eller mejl: Klicka här för att avboka via mejl eller telefonsvarare. Hela kostnaden debiteras om det är 24 timmar eller mindre kvar till ditt bokade besök vid tiden för avbokningen.

 

Mottagningen ligger på plan 3 ovanför Ungdomsmottagningen. Ta med legitimation vid första besöket.

Här hittar du Österling KBT-center Göteborg