Priser-kbt-terapi

Här hittar du Österling KBT-center Göteborg

Priser och bra att veta om Österling KBT-center:

 

Individualterapi: 900 kr per besök. Kvällstaxa: 1 000 kr per besök. Det första bedömningssamtalet kostar 450 kr.

Vid fler bedömningssamtal (vilket i princip är nödvändigt) gäller ordinarie dag/kvällstaxa. Varje besök är cirka 50

minuter långt. De första bedömningssamtalen kan vara längre och det behövs vanligtvis 2-3 sessioner. Beroende

på arten av problematik varierar längden på terapin som påbörjas efter bedömningssamtalen. Vanligt är 12-20

sessioner efter bedömningen, exempelvis vid ångestsyndrom. Behandlingar vid komplex och rotad problematik

kan kräva betydligt längre tid. Träffarna sker en gång per vecka för att hålla kontinuitet mellan sessionerna.

 

Parterapi: Ett paket med fyra träffar kostar 4800 kr. I paketet ingår ett gemensamt första parsamtal ca 60 min. Efter det första samtalen beslutar paret hemma eller på plats om de vill fortsätta. Om paret vill fortsätta, mejlas skattningsformulär att fylla i på egen hand. Dessa formulär tas sedan med till nästa gång då terapeuten träffar parterna var för sig en gång var (ca 70 min per gång). Därefter hålls ett återkopplingssamtal med båda parter där behandlaren presenterar hur hon ser på parets problem och om de kan inleda en terapi. Om alla är positiva till att starta en behandling presenteras ytterligare information om denna. I detta skede behöver inte paret bestämma sig, utan kan i lugn och ro prata igenom det tillsammans hemma. Ibland räcker dessa 4 sessioner för att paret själva ska kunna gå vidare, ofta krävs fler sessioner.

Det första samtalet (om inte paket á 4 gånger valts) kostar 1300 kr. Efter de första 4 samtalen: 1300 kr per besök dagtid. Kvällstaxa 1.400 kr per besök.

 

Om ett företag betalar tillkommer 25 % moms på kostnaden.

 

Österling KBT-center Göteborg handhar inga kontanter på mottagningen och betalning sker på plats med swish: 123 59 34 609

Det finns möjlighet att betala med E-faktura. Då skickas en faktura via mejl med alla besök under en månad mot en administrativ avgift på 100 kr. Den fakturan skickas ut vid varje månadsskifte.

 

OBS! Avboka i god tid via sms eller mejl: Klicka här för att avboka via mejl eller telefonsvarare. Hela kostnaden debiteras om det är 24 timmar eller mindre kvar till ditt bokade besök vid tiden för avbokningen.

 

Mottagningen ligger på plan 3 ovanför Ungdomsmottagningen. Ta med legitimation vid första besöket.