priser-kbt-terapi-2

KBT terapi i Göteborg

KBT terapi i Göteborg

Priser  och bra att veta om Österling KBT-center:

Individualterapi: 900 kr per besök. Kvällstaxa: 1 000 kr per besök. Det första bedömningssamtalet

kostar 500 kr. Kvällstid räknas från kl. 17:00 och framåt. Vid fler bedömningssamtal (vilket i princip

är nödvändigt) gäller ordinarie dag- eller kvällstaxa. Varje besök är cirka 50 minuter långt. De

första bedömnings-samtalen kan vara längre och vanligtvis behövs 2-3 sessioner avsättas för

bedömning. Eventuella rabatter står nedskrivet på denna sidan.

Beroende på arten av problematik varierar längden på terapin. Vanligt är 12-20 sessioner efter bedömningen, exv. vid ångestsyndrom. Behandling vid komplex och rotad problematik kan kräva betydligt längre tid. Träffarna sker normalt en gång per vecka för att hålla kontinuitet mellan sessionerna.


Om ett företag betalar tillkommer 25 % moms  på kostnaden.


Parterapi: Ett paket med fyra träffar kostar 4800 kr. I paketet ingår ett gemensamt första parsamtal ca 60 min. Efter det första samtalet beslutar paret hemma eller på plats om de vill fortsätta. Om parterna vill vänta med att bestämma sig betalas 1300 kr efter det första samtalet på plats, via swish eller via faktura (kostnaden dras sedan av från paketpriset om parterna bestämmer sig för att fortsätta).

Om paret bestämmer sig på plats att fortsätta, får de med sig skattningsformulär att fylla i på egen hand. Om paret vill vänta med att bestämma sig, mejlas frågeformulären ut i de fall som paret vill fortsätta. Formulären fylls i hemma och tas sedan med till nästa gång då terapeuten träffar parterna var för sig (ca 70 min per gång). Vid det individuella samtalet betalar en av parterna paketet (om det inte har gjorts tidigare). Det går även att få kostnaden på en E-faktura + en administrativ kostnad på 100 kr.

Därefter hålls ett återkopplingssamtal med paret där behandlaren presenterar hur hon ser på deras problem och om de kan inleda en terapi. Om  alla är positiva till att starta en behandling presenteras ytterligare information om denna. Ibland räcker dessa 4 sessioner för att paret själva ska kunna gå vidare, ofta krävs fler sessioner.


Det första samtalet (om inte paket á 4 träffar valts) kostar 1300 kr. Efter de första 4 samtalen: 1300 kr per besök dagtid. Kvällstaxa 1.400 kr per besök.


Österling KBT-center Göteborg handhar inga kontanter på mottagningen och betalning sker på plats med swish: 123 59 34 609

Det finns möjlighet att betala med E-faktura. Då mejlas en faktura med kostnaden för samtliga besök under en månad ut i god tid, plus en administrativ avgift på 100 kr. Den fakturan betalas i slutet av varje månad.


OBS! Avboka i god tid via sms eller mejl:  Klicka här för att avboka via mejl eller telefonsvarare. Hela kostnaden debiteras om det är 24 timmar eller mindre kvar till ditt bokade besök vid tiden för avbokningen.


Mottagningen ligger på plan 3 ovanför Ungdomsmottagningen. Ta med legitimation vid första besöket.

Här hittar du Österling KBT-center