Österling KBT Göteborg            Österling KBT Göteborg        Om mig       Om terapin       Tjänster       Parterapi       Priser & bra att veta       Boka KBT här    


Pris KBT och annan information

Priser & bra att veta om Österling KBT Göteborg:

Dagtid: 950 kr. Kvällstid: 1 050 kr (17:00-20:00). Det första bedömningssamtalet: 500 kr.

Helger: 1300 kr (gäller även bedömningssamtal). Varje besök är 60 minuter.

Parterapi: Ett paket med fyra träffar dagtid kostar 4800 kr. Därefter 1300 kr dagtid. Kvällstaxa: 1.400 kr.

Helger: 1600 kr.

Företag: 25 % moms tilkommer på kostnaden.


Om Parterapin

I parterapipaketet ingår ett gemensamt första parsamtal 60 min. Efter det första samtalet beslutar paret hemma eller på plats om de vill fortsätta. Om parterna vill vänta med att bestämma sig betalas 1300 kr på plats via swish. Kostnaden dras sedan av från paketpriset om parterna bestämmer sig för att fortsätta. Om paret bestämmer sig på plats att fortsätta, får de med sig formulär att fylla i på egen hand. Om paret vill vänta med att bestämma sig, mejlas frågeformulären ut i de fall då paret vill fortsätta. Formulären fylls i hemma och tas sedan med till nästa gång då terapeuten träffar parterna var för sig ca 70 min per gång.

Vid det individuella samtalet betalar en av parterna paketet om det inte har gjorts tidigare. Det går även att få kostnaden på faktura + en administrativ kostnad på 100 kr. Därefter hålls ett återkopplingssamtal. Om alla är positiva till att starta en behandling ges ytterligare information om denna. Ibland räcker dessa 4 sessioner för att paret själva ska kunna gå vidare, ofta krävs fler sessioner.


Så här betalar du: Österling KBT handhar inga kontanter på mottagningen och betalning sker på plats med swish: 1235934609.

Det finns möjlighet att betala via en mailfaktura för samtliga besök under en månad, plus en administrativ avgift på 100 kr. Den fakturan betalas i slutet av samma månad. Det gäller dock inte det första bedömningssamtalet som betalas med swish.

För företag gäller en längre betalningsfrist om så önskas.


Avbokning 48 timmar före avtalad tid är kostnadsfritt. Avbokning 24 timmar före avtalad tid tas halva kostnaden ut.
Avbokning mindre än 24 timmar före avtalad tid tas full kostnad ut. Om skälet är att du är förkyld/satt i karantän finns möjlighet att samtala online på bokad tid. 

Klicka här för att avboka via mejl eller telefonsvarare.

Mottagningen ligger på plan 3 ovanför Ungdomsmottagningen. Ta med legitimation vid första besöket.