Österling KBT GöteborgÖsterling KBT Göteborg           Om mig       Om terapin       Tjänster       Parterapi       Priser & bra att veta       Boka KBT här    


Österling KBT göteborg

Österling KBT i centrala Göteborg erbjuder KBT terapi till vuxna och ungdomar från 16 år. Även parterapi erbjuds. Vanliga svårigheter som klienter söker för är oro, ångest och nedstämdhet. Det kan skapa relationsproblem av olika slag eller svårigheter att leva det liv vi vill leva. Ibland har det utvecklats till social fobi, depression, OCD, GAD, hälsoångest, insomni, ätstörningar för att nämna några uttryck för psykisk ohälsa.


KBT är en terapiform med brett forskarstöd och som får höga poäng av klienter.

Vid parterapi är inriktningen IBCT, integrativ beteendeterapi för par, en gren av KBT. Läs mer här. Mottagningen erbjuder även rådgivande samtal och samtal med fokus på personlig utveckling.


I KBT utgår terapeuten från psykologiska principer som har forskarstöd. Evidensbaserad praktik (EBP) betyder kortfattat att terapeuten i sin bedömning och i terapin använder det som anses ha bäst vetenskapligt stöd för klientens specifika svårigheter och situation.


Vid sen avbokning på grund av coronasymptom finns det möjlighet att ha mötet online istället. Mottagningen tar givetvis ansvar för att möten på plats är smitt-säkra enligt gällande rekommendationer.


För att boka tjänster åt företag och offentlig verksamhet: Klicka här för information.


Mottagningen är belägen på Aschebergsgatan 46, gångavstånd från Landala torg/Kapellplatsen där spårvagnar och bussar stannar. Det är även enkelt att nå mottagningen med bil och det finns flera bilparkeringar i området.

         

         

                 

kbt göteborg

Varmt Välkommen!